Home Hostess / Host Service Organisatie Detachering Enqueteren Winkelcentrum presentatie Solliciteren Contact
BEDRIJFSPROFIEL
...wij kennen de kracht van de glimlach!
Leonardo da Vinci's Mona Lisa trok en trekt met haar mysterieuze glimlach miljoenen bezoekers naar het louvre in Parijs en bevestigt daarmede de mystieke kracht van de glimlach.

Wij van Promotion Activities voegen aan de glimlach een actief facet toe, dat kontakten tot stand brengt tussen publiek en ondernemer. Wie echter bij zijn productpresentatie méér verlangt dan een glimlach, is bij Promotion Activities aan het juiste adres!

Wij beschikken door het hele land over ruim 500 medewerksters, die hun "mannetje" staan; vele van hen zijn werkzaam geweest als stewardess of hostess in het buitenland. Zij spreken hun talen, zijn intelligent en representatief. Promotion Activities zegt niet gauw "Nee", als iemand aanklopt met een minder eenvoudige opdracht. Zo is het voorgekomen, dat 10 van onze medewerksters zich niet alleen grondig moesten verdiepen in de werking van een nieuwe diesel-truck met turbo-intercooler, maar ook 'even' een groot rijbewijs haalden. Anderen waren een weekje in de leer bij een farmaceutische industrie om het fijne van
een nieuwe serie medicamenten met schwung over te brengen. De hostesses van Promotion Activities komt u overal tegen; op grote evenementen en besloten conferenties; achter standbalies en bij openingen; op vak- en publieksbeurzen.

Een dergelijke organisatie vereist een perfect Direct Management-concept. Wij verdiepen ons in elk facet van iedere opdracht. Niets wordt aan het toeval overgelaten, dus zorgden wij niet alleen voor een vakbekwame standbezetting,, voor het schoonhouden van uw standruimte maar ook het distribueren van 5000 flessen champagne door heel Nederland wordt moeiteloos door ons geregeld.

Kledingadviezen en het leveren van uniforme kleding behoren tot ons service-pakket. Promotion Activities heeft met haar medewerkersbestand alle disciplines in huis om op internationaal niveau binnen de meest uiteenlopende sectoren succesvol te opereren.

U kunt volledig op ons rekenen, waarbij die ontwapende glimlach maar een heel klein onderdeel is van onze inzet.
all rights reserved to A.vanWalen - irBDsign ©